Новини
Увага!

У Хмельницькому на день змінять маршрути руху деяких тролейбусів

На час проведення аварійно-відновлювальних робіт на водогоні рух транспорту у центрі Хмельницького буде обмежений, а водопостачання – призупинене. Деякі тролейбуси змінять маршрути руху, а один маршрут на день скасують.

Як ми уже повідомляли, сьогодні в обласному центрі на перехресті вулиці Проскурівської та Старокостянтинівського шосе працівники МКП “Хмельницькводоканал” шукали місце прориву на мережі. Тож завтра, 1 грудня, на час виконання аварійно-відновлювальних робіт з усунення знайденого пориву буде обмежено рух транспорту Старокостянтинівським шосе на відрізку від вулиці Проскурівської до вулиці Шевченка, проінформували у комунальників.

За інформацією Хмельницької міської ради, рух електротранспорту на цій ділянці вулиці зупинять з 6 ранку до 8 вечора. В зв’язку з цим тролейбуси маршрутів 2а, 3 та 10 курсуватимуть так:

  • маршрут № 2а в напрямку мікрорайону Озерна: Катіон – вул. Інститутська – вул. Кам’янецька – вул. Подільська – вул. Шевченка – АС2 – вул. Шевченка – Старокостянтинівське шосе – проспект Миру – Озерна. В зворотньому напрямку: Озерна – проспект Миру – Старокостянтинівське шосе – вул. Шевченка – вул. Героїв Майдану – вул. Кам’янецька – вул. Інститутська – Катіон;
  • маршрут № 3 в напрямку мікрорайону Озерна: вул. Тернопільська – вул. Кам’янецька – вул. Соборна – вул. Зарічанська – Старокостянтинівське шосе – проспект Миру – Озерна. З Озерної на Ракове: Озерна – проспект Миру – Старокостянтинівське шосе – вул. Зарічанська – вул. Свободи – вул. Шевченка – вул. Трудова – Ракове;
  • маршрут № 10 в напрямку мікрорайону Озерна: вул. Інститутська – вул. Кам’янецька – вул. Соборна – вул. Зарічанська – Старокостянтинівське шосе – проспект Миру – Озерна. В зворотньому напрямку: Озерна – проспект Миру – Старокостянтинівське шосе – вул. Шевченка – вул. Героїв Майдану – вул. Кам’янецька – вул. Соборна – вул. Зарічанська – Старокостянтинівське шосе – проспект Миру – Озерна.

Рух електротранспорту за маршрутом № 1 на день буде скасовано.

Також у водоканалі попередили про призупинення 1 грудня водопостачання житлових будинків на вул. Проскурівській: на відрізку від провулка Пилипчука до вулиці Горького.

Нагадаємо, у Хмельницькому на маршрути випустили додаткові тролейбуси, які курсують за маршрутом №8.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter