Новини
Дозвілля

Ставки на спорт: як обрати кращу стратегію

Перетворити ставки на спорт на ще одну статтю доходу складно, але можливо.  Щоб реалізувати задумане, варто познайомитися зі стратегіями ставок і постійно застосовувати їх. 

Сьогодні багато букмекерських контор, такі як favorit пропонують поставити на спорт і в разі успіху отримати великий виграш.  Під ставкою розуміється парі між Беттером і закладом.  Якщо вона зіграє, то перший отримує виграш відповідно до коефіцієнта. Наприклад, на певний результат гравець поставив 100 доларів.  Коефіцієнт становить 2,5.  У разі успіху на його рахунку з’явиться сума в 250 доларів.  Якщо ж ставка не зіграє, то поставлена ​​сума йде на користь букмекерської контори.

Основні види і принципи ставок

Якщо хтось планує поставити на спорт, то, в першу чергу, йому слід познайомитися з різновидами ставок. Вони такі:

 • Одинарні.  Як правило, вони розраховані на новачків.  Такі ставки відрізняються простотою і мінімальною кількістю можливих результатів.  Наприклад, перемога однієї чи іншої команди у футбольному матчі. Також можна поставити на нічию.  Коефіцієнти в одинарних ставках не відрізняються щедрістю.  У разі успіху можна отримати виграш, рівний зробленій ставці, помноженій на 2-2,5.

 • Подвійний шанс.  У цьому парі можна вибрати пару випадків замість одного.  Наприклад, перемога певної команди або нічия.  У подвійному шансі коефіцієнти низькі, зате ризик програти – невисокий.  Цей вид ставки зазвичай вибирають гравці, які не впевнені на 100% в тому, що команда виграє, але знають точно, що не програє.

 • Тотал.  Це – ставка на рахунок.  Можна поставити на приблизну кількість очок, які заробить команда. Припустимо, на 5 і більше очок.  Якщо їх буде менше зазначеної кількості, то Беттер залишається ні з чим.  При більшій кількості ставка зіграє.  У тоталі рідко бувають великі коефіцієнти.

 • Експрес.  Це кілька одинарних ставок.  При цьому, якщо хоча б одна з них не зіграє, то весь експрес вважається програним.  Плюс такої ставки полягає у великих коефіцієнтах.  Є й мінус –  відгадати відразу кілька випадків складно.  Але періодично трапляється і таке.

Також потрібно сказати і про існування складних множинних ставок.  Але присутні вони лише в обмеженій кількості букмекерських контор і користуються популярністю серед досвідчених Беттерів.  Складні множинні ставки нагадують експрес.  Але в них ставок є більше, ніж подій.

Стратегії ставок

Ймовірно, хтось подумує перетворити ставки на спорт на ще одну статтю доходу.  Це складно, але можливо.  Щоб реалізувати задумане, варто познайомитися зі стратегіями ставок і постійно застосовувати їх.  Стратегій – сила-силенна, але акцентувати увагу варто на кількох, які були перевірені часом. 

На першому місці йде стратегія “Наздоганяння”.  Її сенс полягає в постійному збільшенні суми кожної наступної ставки, в разі неуспіху попередньої, вдвічі. 

Наступна – стратегієя «Д’Аламбера».  Має на увазі збільшення суми ставки на суму, яка були програна в попередньому парі. Плюс цієї стратегії полягає в тому, що Беттеру досить виграти в 50% подій, і він буде в плюсі. 

Ще одна примітна стратегія – «Флет».  Її сенс простий: гравцеві потрібно робити ставки на одні й ті ж суми.  Коефіцієнти в парі повинні бути приблизно однаковими.  «Флет» передбачає мінімальний ризик, але розбагатіти завдяки такій стратегії навряд чи вдасться.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter