Новини
Дозвілля

У Хмельницькому засвітили головну ялинку міста (ФОТО, ВІДЕО)

Пізніше, ніж в останні два роки, у центрі Хмельницького майже офіційно засвітили вогні на новорічній ялинці та дали старт роботі Різдвяного ярмарку.

У владі до останнього тримали інтригу та не оголошували ні дату, ні час відкриття новорічно-різдвяного містечка у центрі Хмельницького. Святкового концерту також не влаштовували.

Цього року офіційного відкриття нема. Ми нічого ніде не розголошували для того, щоб уникнути великого скупчення людей. Виходимо з того, що маємо. Я вважаю, що ми і так молодці, що наважилися на те, що ми зробили, – прокоментувала каналу Місто начальниця управління торгівлі Хмельницької міськради Руслана Сідлецька.

Хмельничани відкриттям ярмарку та довгоочікуваною ілюмінацією на ялинці задоволені. Кажуть, готуються до свята і сподіваються на сніг, аби новорічно-різдвяна атмосфера була довершеною.

Нагадаємо, цьогоріч ялинку встановлювали в “економному режимі” – силами працівників комунального підприємства “Міськсвітло”, аби не витрачати зайві кошти з бюджету на оплату роботи підрядника. Не оновлювали цьогоріч ні святкову ілюмінацію на Проскурівській (використали минулорічну), ні фотозону-тунель. Щоправда, в останньому замінили останню цифру року на “1”.

Фото: Василь Камінський

Різдвяні будиночки на ярмарку цього року, нагадаємо, встановлювали з урахуванням вимог карантину – так, аби між ними було достатньо місця і не утворювалися скупчення людей.

Фото: Василь Камінський

Яким буде режим роботи ярмарку, особливо, якщо в країні буде введений режим посиленого карантину, наразі невідомо. Але до Нового року хмельничани можуть відвідати територію свята у центрі міста, придбати сувеніри та залишити фото на пам’ять про свято в режимі карантину. Цьогоріч на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка для цього розмістили декілька фотозон – як з минулого року, так і нових.

Фото: Василь Камінський

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter