Новини
Кримінал

Поліцейські Хмельниччини затримали двох підозрюваних у причетності до стрілянини у райцентрі

Двом хмельничанам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Їм може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 29 листопада близько 20.30 години у райцентрі Городок стався конфлікт між двома групами чоловіків. У результаті троє місцевих жителів 38, 24 та 21 року отримали вогнепальні поранення ніг із гладкоствольної зброї. Після вчинення злочину зловмисники зникли з місця події.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам працівники поліції встановили особи нападників. Заочно їм оголосили про підозру у вчиненні хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї і оголосили в розшук.

Вчора, 8 грудня, слідчі слідчого управління спільно з колегами із карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області та управління стратегічних розслідувань за підтримки колег із Головного управління Нацполіції в м. Києві затримали двох фігурантів справи про стрілянину у місті Вишневе Київської області.

Цього ж дня їх доправили у Хмельницький, де у міськрайонному суді обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Згідно ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України, їм може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі працівники поліції вживають усіх можливих заходів для встановлення місця перебування і затримання інших підозрюваних.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter