Новини
Події

Хмельницькі атомники отримали відзнаки від військових

Від часу початку бойових дій на сході нашої держави, хмельницькі атомники постійно допомагають військовим придбаними засобами захисту, тактичним обладнанням, медикаментами, продуктами харчування, відремонтованою технікою.

Нещодавно працівники ХАЕС отримали відзнаки від мотопіхотного батальйону «Волинь» 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Серед нагороджених працівники транспортного цеху Ігор Дмитришин, Микола Петровський, Борис Іванов.

Транспортники Хмельницької АЕС допомагали у відновленні військової техніки. За роки військового протистояння на східних кордонах держави, спеціалісти транспортного цеху відновили і передали військовим 14 одиниць техніки. Варто зауважити, що долучалися до допомоги всім колективом, адже експлуатаційні матеріали, запасні деталі закуповували за особисті кошти.

«Кожен вносить свою часточку у спільну справу – справу захисту Вітчизни, керуючись принципом «коли ми єдині – ми непереможні», – зазначено в Подяках від військових.

Представники Славутського об’єднаного міського військового комісаріату також  вручили медаль «Операція Об’єднаних сил. За звитягу та вірність» інженеру служби фізичного захисту ХАЕС Андрію Ніколаєву, який брав безпосередню участь у бойових операціях на Сході України. Наразі, набутий досвід в складі ООС, використовує аналізуючи загрози і засоби протидії порушникам.

Нещодавно подяку від військових отримав і весь колектив Хмельницької АЕС, який постійно демонструє активну громадянську позицію, через благодійність і волонтерство допомагає зміцнити бойовий потенціал Збройних Сил України. У відповідь на вручені подяки і нагороди Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра запевнив військових у подальшій підтримці колективом атомників та побажав якнайшвидшого завершення військових дій в Україні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter