Новини
Суспільство

Підприємиця з Хмельниччини – серед найвпливовіших людей України

Співзасновниця групи компаній «Епіцентр К» Галина Герега увійшла до сотні найвпливовіших українців за рейтингом журналу “Фокус”. Крім того, політикиня та меценатка у списку найвпливовіших жінок України – у першій десятці. Також її називають найбагатшою жінкою держави.

Новину повідомили на сторінці компанії у Фейсбук.

Співзасновниця групи компаній «Епіцентр К» – серед найвпливовіших людей України! Щиро вітаємо! Для усієї нашої великої 34-тисячної родини «Епіцентр К» Галина Федорівна в усьому №1. Професійна, дипломатична, чарівна. Ось вже 17 років будує національну патріотичну компанію, яка є потужним рушієм української економіки! – йдеться у повідомленні.

У сотні найвпливовіших українців, названій виданням, Галина Герега – на 68 місці. Також у жовтні цього року підприємиця посіла шосте місце у рейтингу “Фокусу” як одна з найвпливовіших жінок України. Крім того, Галину Герегу називають найбагатшою жінкою країни, оцінюючи її статки в 1,2 мільярда доларів.

Як зазначається у виданні, рейтинг формувався, виходячи з п’яти критеріїв: здатність самостійно приймати ключові для країни і певної сфери рішення; вплив на громадську думку; бізнес-вплив; родинні зв’язки та особиста популярність.

На Хмельниччині подружжя бізнесменів Олександра та Галини Герег відоме, зокрема, своїм меценатством у галузі розвитку сфери спорту. За сприяння компанії “Епіцентр” у різних районах Хмельницької області відкритий не один спортивний комплекс, проводяться спартакіади, підтримуються спортивні команди. Крім того, завдяки благодійній допомозі компанії “Епіцентр” Хмельницький обласний лабораторний центр на початку пандемії COVID-19 отримав дороговартісне обладнання, з яким тестування хворих на коронавірус почали проводити оперативніше.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter