Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині відремонтували аварійний міст та ділянку шляху до курорту

Обабіч відремонтованої ділянки траси ще тривають роботи з облаштування, а нове асфальтне покриття на містку у Білогірському районі укладатимуть наступного року. Наразі ж основні ремонтні роботи на обох об’єктах завершені.

Ремонтувати 5-кілометровий відрізок шляху Р-50 Ярмолинці – Сатанів, на під’їзді до курортного містечка, почали наприкінці жовтня. В результаті проведених робіт на шляху ліквідовані пучини, відновлена основа дорожнього покриття, викладено два шари асфальту.

Попереду у підрядника – ПАТ “Хмельницьке ШБУ №56” – роботи з облаштування відремонтованої ділянки траси. Тут встановлюють бордюри, бар’єрну огорожу та укріплюють узбіччя, повідомляють у Службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Проведено ремонтні роботи і на мосту через суходіл, що на територіальній автодорозі Т-23-01 Білогір’я – /Р-26/, (12 км, с. Хорошів Білогірського району).

Як повідомляють у Службі автодоріг, штучна споруда була аварійною, тому її металеву конструкцію повністю замінили. Також під мостом встановили трубу діаметром 1,5 м та довжиною 16 м, під яку заармували та забетонували основу. Для міцності застосували геотекстильні сітки із високоміцного поліестеру. Встановили бар’єрне огородження та укріпили споруду габіонами.

Заасфальтувати оновлений місток плануюють наступного року.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter