Новини
Інфраструктура

Дорога до курорту на Хмельниччині майже готова

Поточний ремонт на трасі Р-48 Кам’янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я підходить до завершення. Наразі роботи з оновлення траси тривають в смт Сатанів та поблизу села Базалія.

Дорожні бригади підрядника (ПАТ «Хмельницьке ШБУ № 56») поклали нове асфальтобетонне покриття вже на понад пів сотні кілометрів шляху, що веде до Національного природного парку “Подільські Товтри”.

Всього у цьому році в рамках програми “Велике будівництво” заплановано відновити ділянку траси довжиною у 60 кілометрів (від 50-го до 118-го) у двох напрямках: смт Війтівці – село Базалія та смт Війтівці – смт Сатанів.

Паралельно з роботами з регенерації основи та укладання асфальтобетону, дорожники також укріплюють узбіччя та наносять нову розмітку на дорогу. Також обабіч шляху згодом облаштують автобусні зупинки із заїзними кишенями та місцеві з’їзди.

У Службі автомобільних доріг Хмельницької області наголошують: під час виконання ремонту рух трасою для транспорту не закритий.

Раніше дорожники вже показували, як виглядає оновлена дорога до популярного курорту.

Тим часом мешканців області цікавить, чи заплановано у 2021 році ремонт автошляху Н-02. Як зазначають у коментарях користувачі соцмереж, “дорога дуже завантажена агрофурами і перебуває в дуже поганому стані”.

Автошлях Н02 – автомобільна дорога національного значення. В межах Хмельницької області перетинається з автошляхами Р48 і Н25

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter