Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому з торгового центру евакуюють людей через пожежу (ФОТО, ВІДЕО)

Рятувальники довго не могли під’їхати до місця пожежі через те, що на тротуарі працює ялинковий базар, а дорога біля торгового центру на проспекті Миру заставлена припаркованими автомобілями.

У мікрорайоні Виставка в торговельному центрі “Ріко” – пожежа. Як зазначають очевидці, загорілося на четвертому поверсі, проте через сильне задимлення з усього приміщення евакуюють людей. Декого – через вікна.

Очевидці події вже встигли зафільмувати пожежу та викласти відео у соцмережі.

Судячи з відео, навіть пожежа у приміщенні не змусила продавців ялинок подбати про те, аби розчистити дорогу спецавтомобілям надзвичайників. Тож пожежним машинам довелося долати перешкоди та витрачати час, перш ніж під’їхати до місця події.

Крім того, хмельничани неодноразово скаржилися на те, що дорога поблизу торговельного центру постійно заставлена припаркованими автомобілями, що теж не полегшило роботу вогнеборців.

Тим часом на проспекті Миру хмельничани фіксують величезний затор. Як пишуть водії, стоїть все – від “Темпу” до “Сілістри”. За попередньою інформацією, пробка утворилася через ДТП, в яку потрапили поліцейський автомобіль та хлібовоз.

ОНОВЛЕНО: За повідомленням надзвичайників, в одному з приміщень торговельного центру загорілася підвісна стеля. Причину займання встановлюють. Під час пожежі загалом евакуювали 29 осіб. З них двох довелося госпіталізувати – 69-річну жінку та 17-річного юнака.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter