Новини
Кримінал

Вбивство з багатьма невідомими розкрили у Хмельницькому

Три тижні знадобилося правоохоронцям Хмельниччини, аби встановити особу чоловіка, обгоріле тіло якого наприкінці листопада знайшли на узбіччі траси поблизу села Шумівці Хмельницького району, та обставини його загибелі. Головному фігуранту справи вже оголосили підозру. Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності решти осіб, які допомагали приховати сліди злочину.

Аби встановити особу чоловіка, якого важко було упізнати, правоохоронці опублікували його фоторобот та просили про допомогу у мешканців Хмельницького та області. В результаті вдалося з’ясувати, що загиблий – 46-річний хмельничанин, який напередодні зникнення зустрічався зі знайомими, але додому так і не повернувся.

Як з’ясували правоохоронці, того вечора чоловік на території гаражного масиву неподалік свого дому розпивав спиртне у компанії декількох чоловіків. Внаслідок вживання алкоголю виник конфлікт, який переріс у бійку. Один з учасників застілля, 56-річний хмельничанин, бив потерпілого руками та ногами, аж поки той не втратив свідомість та не скотився в оглядову яму. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.  

Аби приховати сліди злочину, тіло загиблого учасники застілля намагалися спалити на місці події. Згодом спотворений труп вивезли та викинули на узбіччя дороги на околиці міста.

За умисне вбивство головному фігуранту справи, підозрюваному у вбивстві, загрожує до 15 років позбавлення волі. Йому вже оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Щодо решти учасників застілля слідчі працюють над притягненням їх до відповідальності за співучасть у приховуванні слідів злочину, повідомляють у поліції Хмельницької області.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter