Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині завершили роботи на декількох об’єктах дорожньої інфраструктури

У межах Хмельницької області відремонтовано 70 кілометрів автошляху, що веде, зокрема, до курортного Сатанова. Крім того, відремонтовано міст на трасі М-12.

Капітальний ремонт, під час якого виконувалися ремонтні роботи на штучних спорудах, проведено на автошляху М-12 “Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка”.

На мосту через Південний Буг підрядники – ТОВ “СП “Автострада” та ТОВ «СТЛ+М» – підсилили опори, повністю оновили прогінну будову, розширили проїзну частину та виклали нове асфальтобетонне покриття. Також на шляхопроводі втановили перила та бар’єрну огорожу. На підходах до мосту насипи земляного полотна зміцнили габіонними конструкціями, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

На автодорозі Р-48 Кам’янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я відремонтовано майже 70 км траси у двох напрямках: смт Війтівці – с. Базалія та смт Війтівці – смт Сатанів.

Підрядник – ПАТ «Хмельницьке ШБУ № 56» – завершує облаштування відремонтованої ділянки дороги. Тут укріплюють узбіччя відфрезерованим матеріалом та щебеневою сумішшю, встановлюють нові дорожні знаки.

Якою була дорога до ремонту та як вона виглядає після нього – показали у САД.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter