Новини
Спорт

У Нетішині змагалися скелелази

У відкритому Чемпіонаті міста взяли участь спортсмени нетішинських клубів «Пульсар» і «Вершина», а також скелелази із Кам’янця-Подільського.

Виступали  спортсмени у чотирьох вікових категоріях у двоєборстві з болдерингу і змаганні на складність. Кращою в категорії 2007-2008 років народження стала вихованка клубу «Пульсар» Марія Тонка. Тренує спортсменів «Пульсару» працівник навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС Микола Ігнатеску, доньки якого Аліна і Юлія вже знані серед скелелазів регіону.

Першим серед юнаків цієї вікової категорії став представник із Кам’янця-Подільського Віктор Ніколаєв.

Серед спортсменів 2009-2010 років народження перемогу святкувала вихованка гірського клубу «Вершина» Вікторія Мучак. Опікується юними скелелазами працівник енергоремонтного підрозділу ВП ХАЕС Олександр Веремійчук, в активі якого є кандидати в майстри спорту, які входять до складу збірної України. За словами тренера, юна спортсменка демонструє достойні результати і готується до Чемпіонату Європи у 2021 році.

Юні скелелази Кам’янця-Подільського також гідно представили і цю категорію. В ній перемогу святкував Артем Сіваш.

У віковій категорії 2011-2012 року народження перше місце посіла вихованка «Пульсару» Любов Березська. Серед юнаків перемогу святкував Захар Аверкієв представник клубу «Вершина».

Серед наймолодших скелелазів кращими були представники Кам’янця-Подільського – Ольга Чістова і Олександр Ніколаєв.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter