Новини
Дозвілля

Хмельничани влаштовують дискотеки в центрі міста (ВІДЕО)

На території Різдвяного ярмарку, біля новорічної ялинки, музиканти розважають хмельничан, яким катастрофічно не вистачає масових гулянь на свята. Містянам – радість та танці під звуки українських пісень, музикантам – хоч якийсь, та заробіток.

Вуличні музики на пішохідній Проскурівській у Хмельницькому давно перестали бути чимось новим та надзвичайним. Зазвичай, вони збирають навколо себе певне коло слухачів – коли більше, коли менше. Проте рідко коли під музику хмельничани пускаються в танок. Як правило, підтанцьовують діти. І то не завжди.

Проте цього року вуличні музики стали справжнім порятунком для тих мешканців обласного центру, яким катастрофічно не вистачає “двіжу” та розваг. Адже через карантин всі свята у місті проходять в умовах жорстких обмежень та заборон.

Тож люди рятуються, як можуть. Як це виглядає – мешканці міста знімають на відео та викладають у соцмережах. До слова, більшість із зафіксованих імпровізованих дискотек відбуваються під супровід українських народних пісень, що дуже тішить хмельничан.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter