Новини
Культура

Школяр із Шепетівки зняв короткометражний фільм

На те, аби створити свою першу короткометражку, в юного шепетівського режисера пішло майже чотри місяці. Більшу частину часу зайняли роботи з монтажу стрічки. У планах автора – просувати фільм через соцмережі та ютуб-канал, а згодом – взяти участь у молодіжних кінофестивалях.

“Як ми знімали кіно” – дебютна робота шепетівського школяра та режисера Віталія Ковальчука-Майданця. Дія фільму відбувається у США. За сценарієм двоє головних героїв, Роберт Клодер та Майкл Коул, прагнуть зняти свій власний фільм. Для цього хлопці шукають будь-які способи отримати гроші, навіть не зовсім законні, але часто курйозні та іронічні.

– Ідея короткометражки – повністю моя, а допомагала втілити її в життя вся команда фільму, – розповів Віталій Ковальчук-Майданець,

Зйомки відбувалися в передмісті Шепетівки впродовж трьох тижнів. Ще близько трьох місяців зайняв монтаж. Бюджет склав близько шести тисяч гривень, повідомляє Хмельниччина. Північ.

До роботи над фільмом долучилися театрали Шепетівського будинку культури, а керівниця театрального гуртка Галина Червінська стала постановницею фільму.

У планах молодого автора – просувати фільм через власний ютуб-канал та соціальні мережі, а в майбутньому – спробувати свої сили в молодіжних кінофестивалях.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter