Новини
Кримінал

У Хмельницькому судитимуть групу квартирних злодіїв

Хмельницькою обласною прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт відносно чотирьох хмельничан, які вчинили п’ять квартирних крадіжок в обласному центрі та Хмельницькому районі.

Як встановили правоохоронці, організував групу з метою незаконного збагачення хмельничанин, який залучив до “співпраці” трьох своїх знайомих. Викрили їх правоохоронці після чергової квартирної крадіжки в обласному центрі. 

Загальна вартість викраденого спільниками складає понад 667 тисяч гривень. Під час обшуків, проведених за місцем проживання зловмисників, виявлено речі, здобуті злочинним шляхом, а також наркотичні засоби та боєприпаси до нарізної вогнепальної зброї, повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

Обвинувальний акт відносно членів злочинної організації за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених 5 статтями Кримінального кодексу України, направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду. Усім чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter