Новини
Інфраструктура

У Кам’янці зупинили роботи з демонтажу водолікарні

Міський голова Михайло Посітко дав доручення очільнику міської лікарні вжити заходів, покликаних недопустити подальшого знищення однієї зі споруд на території медичного закладу до з’ясування причин руйнації.

Відео будівлі водолікарні, яка вже зазнала пошкоджень від процесу демонтажу, оприлюднили у спільноті Кам’янець-Подільський Info.

Супроводили відеозапис лаконічним коментарем:

Водолікарня. Була…

Кам’янчани зазначають: будівля водолікарні була капітальна, і могла простояти ще не один десяток років. Проте, на думку містян, комусь приглянулася земельна ділянка, на якій можна звести, до прикладу житловий комплекс.

Щоправда, судячи з того, що пишуть кам’янчани, збудованих та не заселених ЖК у місті – вже й так чимало.

На Північні ЖК пусткою стоїть. Роботи заморозились. На Суворова теж заморозились. На Веліканова вже 5 років будують. Нова Будова заселена на 50%. Біля Олівця набудували тісненько, щоб люди жили, як шпроти. Звісно, що нам не вистачає ще ЖК! – коментують місцеві.

Стоп руйнація

На ситуацію відреагував міський голова Михайло Посітко. Спочатку видав розпорядження про створення комісії по перевірці законності проведення будівельних робіт на території водолікарні.

А потім дав доручення директору КНП “Кам’янець-Подільська міська лікарня”, в якому йдеться про

“вжиття заходів щодо недопущення руйнування майна комунальної власності – приміщення водолікарні за адресою: вул. Пушкінська, 31 до з’ясування причин руйнації”.

Тим часом, кам’янчани переймаються, аби підписані міським головою документи не з’явилися надто пізно, адже, як видно на фото, опублікованому у соцмережах, частину будівлі водолікарні вже встигли зруйнувати.

Читайте також: У Кам’янці перевірять законність реконструкції однієї з вулиць міста

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter