Новини
Суспільство

У дитячій лікарні Хмельницького облаштовують кімнату для батьків

Незабаром батьки, чиї діти перебувають в реанімації або на операції, матимуть місце для очікування, відпочинку та молитви. Проте для завершення всіх робіт потрібні кошти, тож усі бажаючі можуть доєднатися до ініціативи.

Про кроки на шляху до “лікарні майбутнього” розповіла у соцмережах хмельничанка Олена Голяк. За словами жінки, допомогає Хмельницькій міській дитячій лікарні з облаштуванням кімнати для батьків ГО “Світанок”.

Ми усі разом крокуємо до відкритої реанімації для батьків, до сучасних умов в лікарнях міста. Роботи ведуться і зовсім скоро, батьки, очікуючи свою дитину з операції, чи в момент, коли дитина спить і не потребує присутності мами поруч, зможуть відпочити, помолитися, поспілкуватися з психологом чи просто випити кави в комфортних умовах, а не на стільцях в коридорі, – написала Олена.

Усі, хто хоче долучитися до корисної та важливої справи та підтримати ініціативу, можуть зробити це, перерахувавши посильну суму коштів на рахунок 5168 7559 0413 6252, Голяк Денис, (безповоротна допомога дітям).

Читайте також: На Хмельниччині планують створити «Гуманітарний хаб», аби допомагати лікарням

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter