Новини
Суспільство

З пасажиром на буксирі катався дрифтер у Хмельницькому (ВІДЕО)

Водії-екстремали в обласному центрі продовжують тішитися новому – сніжному – покриттю на великих майданчиках, де можуть відточувати свою майстерність у дрифтуванні. Щоправда, деколи їхні маневри аж надто небезпечні як для власників автомобілів, так і для тих, кого вони беруть собі у компанію.

Поки десятки хмельничан випробовують засніжену гірку на території Дендропарку, влаштовуючи безпечні зимові розваги, парковка біля гіпермаркету “Епіцентр”, схоже, стала головною дрифто-трасою для любителів поганяти із заносами. А любителів небезпечного катання відчутно побільшало.

Якщо раніше на території засніженого майданчика фіксували по 3-4 автомобілі одночасно, то днями хмельничани зафіксували близько десятка машин, які одночасно вправлялися у майстерності. Щоправда, не у всіх це виходило добре, тож випадкових глядачів, які фіксували це все на відео, змусили трохи понервувати.

А дехто з водіїв вдався до ще більшого екстриму. Так, водій однієї з автівок мав при собі аж двох пасажирів – одного у багажнику, іншого – на буксирі.

Розважаються у Хмельницькому на снігу не лише автомобілісти, а й мотоциклісти, які влаштовують своєму двоколісному транспорту випробування снігом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter