Новини
Події

Поліція Хмельницького району отримала нового керівника

Кадрові ротації у правоохоронних органах Хмельниччини тривають. Протягом тижня нових керівників відділів поліції представили в одному місті та двох районах області.

Нагадаємо, нових очільників правоохоронних структур вже призначили у Нетішині та на Кам’янеччині. А вчора, 20 січня, нового керівника представили особовому складу Хмельницького районного управління поліції.

Надалі керуватиме колективом у складі 980 працівників надалі полковник поліції Василь Птащук, який до цього обіймав посаду начальника міського відділу поліції в обласному центрі.

У сфері відповідальності головного правоохоронця району, після завершення процесу децентралізації та адміністративної реформи, буде третина області – 687 тисяч її мешканців. Обслуговуватиме очолюваний Василем Птащуком підрозділ територію колишніх Віньковецького, Волочиського, Городоцького, Деражнянського, Красилівського, Летичівського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Теофіпольського та Ярмолинецького районів, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter