Новини
Дозвілля

“Потяг” із 25 санчат проїхався селом на Хмельниччині (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Летава Чемеровецького району дітлахам та дорослим влаштували зимові “покатушки”, не лише подарувавши святковий настрій, а й, принагідно, зафіксувавши новий рекорд для такого виду розваг.

Відео “потягу” із санчат на чолі із “локомотивом” у вигляді легковика опублікував у мережі YouTube місцевий мешканець Володимир Литовченко. Менше, ніж за добу, сюжет встигли переглянути понад півтори тисячі осіб.

У відео-ролику тривалістю трохи більше трьох хвилин, під супровід “зимової” пісні, можна побачити не лише результат зусиль десятків дорослих та дітей, а й сам процес: як створювався рекордний потяг…

…як займали свої місця пасажири…

…як він рушав у путь.

Не обійшлося і без пригод – щойно стартувавши, потяг із санчат був змушений зупинитися, оскільки частина його “вагонів” відірвалася та зупинилася. Але несправність швидко полагодили, і весела компанія знову рушила у дорогу вечірніми вулицями села Летава.

Не забули летавчани і про фото на пам’ять про зимову пригоду, яка запам’ятається надовго як дорослим, так і малим.

Як повідомляє ХМ-ІНСАЙД, мешканці села на Чемеровеччині своїм “потягом” у складі чверть сотні санчат побили рекорд сільської громади з Волині, де в такий спосіб зібрали 23 “вагончики”. Проте, як зазначають місцеві мешканці, і це ще не межа, тож можна очікувати, що летавчани потішать себе та земляків ще довшим потягом та новим рекордом.

Читайте також: У Шепетівці діти влаштували масові катання на санчатах

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter