Новини
Інфраструктура

У Кам’янці тестуватимуть новий автобусний маршрут

Протягом трьох місяців, допоки у місті вивчатимуть плюси та мінуси нового автобусного маршруту, який раніше перебував у підпорядкуванні райдержадміністрації, схема його руху та кількісний склад транспорту можуть змінитися.

Проєкт рішення щодо запровадження нового автобусного маршруту у Кам’янці-Подільському, підготовлений відділом пасажирських перевезень за дорученням міського голови Михайло Посітко, буде винесено на засідання виконавчого комітету 28 січня.

Як зазначають у міській раді, маршрут №9 “Довжок – Районна лікарня” поки що обслуговуватиме один автобус. Проте, оскільки накатка здійснюватиметься впродовж трьох місяців, у владі можуть прийняти рішення як щодо збільшення кількості транспортних одиниць, так і щодо схеми та графіку руху.

Також у міській раді оприлюднили графік руху автобуса під новим номером. Курсуватиме він, починаючи від зупинки «Сад» на Довжку, далі Жванецьким шосе через Старе місто, вулицею Князів Коріатовичів, Матросова. Кінцева зупинка автобуса запланована біля перинатального центру.

Раніше цей маршрут (під іншим номером) перебував у підпорядкуванні районної державної адміністрації.

Мешканців Кам’янця, які користуватимуться новим маршрутом, просять скарги, зауваження та пропозиції залишати за номерами служби оперативного реагування: 1505 або 068-777-1505.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter