Новини
Суспільство

Кадрові ротації у Хмельницькій облдержадміністрації

Голова Хмельницької ОДА підписав чотири розпорядження: про звільнення своєї заступниці і про призначення директора департаменту соціального захисту населення та ще двох своїх помічників. 

Сергій Гамалій звільнив з посади заступника голови обласної держадміністрації Оксану Ситницьку.

Підставою для звільнення стала заява, яку посадовиця написала ще на початку грудня, разом з рештою своїх колег, та листи-погодження Офісу Президента України і Кабінету міністрів України.

Відповідне розпорядження очільник Хмельниччини підписав 21 січня.

З усіх помічників попереднього голови ОДА у команді нового залишився наразі лише Сергій Ткачук.

Ще одним розпорядженням, від 26 січня, на посаду директора департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій призначив Ірину Ковальчук. Вона приступає до виконання своїх обов’язків сьогодні, 28 січня.

Контракт з новою керівницею структури підписаний на період карантину. Як зазначено у розпорядженні голови ОДА, Ірина Ковальчук вже пройшла спецперевірку відповідно до Закону України “Про запобігання корупції”.

Протягом 2005-2006 років Ірина Ковальчук працювала начальником Головного управління економіки Хмельницької облдержадміністрації. У 2006-2012 роках була заступником Хмельницького міського голови. З 2013 року до січня 2021 року – очолювала Хмельницький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Також голова ОДА призначив ще двох своїх заступників: Володимира Білика та Володимира Юр’єва.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter