Новини
Суспільство

Патріотично-правовий рух «ХОМА» на Хмельниччині святкує п’ятиріччя

Цього року Молодіжному патріотично-правовому рухові «ХОМА» виповнюється 5 років. За цей час юні помічники поліцейських з усієї Хмельниччини провели сотні заходів, спрямованих на профілактику правопорушень як серед дітей, так і серед дорослих.

З нагоди ювілею представники Хмельницької ОДА передали членам руху 235 комплектів форми: сині футболки та кепки з логотипом молодіжного руху «ХОМА».

Передача відбулася в рамках співпраці облдержадміністрації та ГУНП щодо підтримки заходів з національно-патріотичного виховання молоді Хмельниччини.

Синя уніформа вже добре впізнавана на теренах Хмельницької області. Небайдужі хлопці та дівчата об’єдналися під егідою поліції і часто проводять профілактичну та правопросвітницьку роботу серед дітей та дорослих. А 10 випускників руху вже працюють у лавах поліції та навчаються у відомчих навчальних закладах.

— Активна молодь — наша підтримка у профілактиці правопорушень і пропаганді здорового способу життя, — зазначив начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук. — Ми дякуємо їм за це і намагаємось по максимуму передати хлопцям і дівчатам свої знання та досвід.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter