Новини
Інфраструктура

Понад пів тисячі подолян щодня потребують відповідей на «газові» питання

Здебільшого подоляни приходять до центрів обслуговування клієнтів, аби дізнатися про ціни на блакитне паливо, нарахування пільг та отримання субсидій.

Завдяки розвиненій мережі сервісних центрів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», жителі області можуть отримувати відповіді на будь-які «газові» питання в режимі особистого діалогу.

Живе спілкування та індивідуальний підхід залишаються актуальними для багатьох подолян навіть в умовах карантину. Адже протягом останніх п’яти місяців за офлайн послугами звернулися більше 57 тисяч споживачів.

Після відкриття ринку газу, Центри обслуговування клієнтів є дуже вагомою конкурентною перевагою нашої компанії. Офлайн мережа «Хмельницькгаз Збуту» охоплює всі найбільші населені пункти регіону та працює з дотриманням усіх протиепідемічних обмежень. Натомість, переважна кількість наших конкурентів комунікує зі споживачами лише онлайн. В умовах вільного ринку ми вже встигли надати понад 200 тисяч консультацій під час особистих зустрічей з клієнтами. Звісно, «діджитал» також дуже важливий, саме тому наш арсенал онлайн послуг відповідає всім сучасним трендам, – каже директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Наразі найактуальнішими питаннями, з якими подоляни приходять до Центрів обслуговування клієнтів, є ціни на блакитне паливо, нарахування пільг та субсидій, а також розрахунки за використаний газ.

Незважаючи на певні карантинні обмеження, знаю, що можу завітати до Центру обслуговування «Хмельницькгаз Збуту», аби звірити розрахунки. Мені так зручно. Крім того, я часто користуюся Viber-ботом для оплати рахунків. Тому про зміну постачальника навіть і не думав, хоча дізнався про цю можливість давно,  – розповідає хмельничанин Ігор.

Відгуки клієнтів, які перейшли до інших постачальників, «обпеклися» і повернулися до ТОВ «Хмельницькгаз Збут», свідчать, що деякі несумлінні надавачі послуг після підписання заяви-приєднання взагалі перестали брати слухавку чи відповідати на електронні повідомлення. Тому майже однакові ціни в усіх постачальників у лютому зовсім не означають однаковий рівень сервісу та зручності отримання послуг.

Нагадаємо, адреси та графіки роботи центрів обслуговування клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» можна знайти на офіційному сайті компанії у розділі «Контакти».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter