Новини
ДТП

Хмельницькі патрульні переслідували нетверезого водія понад 20 кілометрів

Автомобіль “Audi A4”, водій якого порушив правила дорожнього руху, патрульні помітили в обласному центрі на проспекті Миру близько 4 ранку. Попри вимогу про зупинку водій продовжив рух, збільшив швидкість та почав тікати від правоохоронців.

До переслідування порушника, який на шаленій швидкості мчав вулицями Хмельницького в напрямку траси М12 “Стрий – Знам’янка”, доєдналися інші автопатрулі.

Водія-втікача переслідували понад 20 кілометрів. Зрештою зупинили його, заблокувавши поблизу села Пирогівці. За кермом Audi перебував нетверезий 29-річний хмельничанин, який погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,34 проміле, що майже у 7 разів перевищує допустиму норму, повідомляють у патрульній поліції Хмельницької області.

На порушника склали протоколи за:

  • керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння;
  • невиконання вимоги про зупинку;
  • керування транспортним засобом особою, яка не має права керування.

Вже не вперше нетверезі водії обирають для втечі міжнародну трасу М-12. Так, наприкінці минулого року правоохоронцям майже 30 кілометрів довелося переслідувати хмельничанина, який порушив правила дорожнього руху та, тікаючи від погоні, проривався крізь штучні затори, таранив поліційні автомобілі та встиг доїхати майже до Волочиського району.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter