Новини
ДТП

У Хмельницькому на одній вулиці сталися дві ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Через дорожньо-транспортні пригоди на вулиці Чорновола в обласному центрі сьогодні, 16 лютого, періодично ускладнювався рух транспорту. Ще одну ДТП зафіксували хмельничани на парковці у центрі міста.

Перша ДТП за участі мікроавтобуса та маршрутки сталася у мікрорайоні Ракове вранці, близько 8 години. Як повідомляють в УПП у Хмельницькій області, водій автомобіля «Chevrolet», виїжджаючи з вулиці Попова, не переконався у безпечності руху, внаслідок чого зіткнувся з пасажирським «Mercedes», що рухався вулицею Чорновола. Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Другу дорожньо-транспортну пригоду водії, що проїздили вулицею Чорновола, зафіксували в середині дня. Відео з місця ДТП опублікували у вайбер-групі Новини Хмельниччини.

У ще одній ДТП, яка, за словами очевидців, сталася біля гіпермаркету Епіцентр, постраждало, як мінімум, два легковики. Подробиці хмельничани, які опублікували фото з місця пригоди, не повідомляють, натомість інші дивуються, як взагалі могла статися така ситуація на парковці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter