Новини
Бізнес

Хмельничанам показали, як може виглядати майбутній McDonald’s у місті (ФОТО)

Наразі хмельничани вже не дискутують про те, буде чи не буде ресторан мережі McDonald’s в обласному центрі, а обговорюють те, як триває його будівництво та, знову ж таки, наскільки вдало вибрали для нього місце.

Нагадаємо, в черговий раз про будівництво McDonald’s у Хмельницькому заговорили наприкінці минулого року. Назвали й місце – ділянку біля заводу “Темп”, що на виїзді з обласного центру в бік Старокостянтинова. Схоже, хмельничани вже настільки зневірилися дочекатися у своєму місті ресторану найбільшої у світі мережі закладів швидкого харчування, що навіть не стали висловлювати сумнівів у тому, що будують біля давно закинутого заводу саме McDonald’s. Натомість більше обговорювали наскільки вдале місце обрали для нього.

Тим часом будівництво біля “Темпу триває. Фото опублікували у спільноті Хмельницький Development.

Будівництво ресторану мережі МакДональдз. Хмельницький, ТЕМП. До речі підрядник той самий, що і будував об’єкт в Бучі! – підписав опубліковані фото Артем Мороз.

Та показав, як виглядає збудований заклад у містечку під Києвом.

Довідка: Буча – місто в Україні, адміністративний центр Бучанської міської територіальної громади і Бучанського району Київської області. До 1 січня 2007 року була селищем міського типу у складі Ірпінської міськради, до 2020 вважалася містом обласного значення.
Площа: 26,57 км². Населення: 28 533 (станом на 2001 рік). Для порівняння: Хмельницький має статус міста з 1566 року. Населення 265 693 (станом на 2017 рік).

У коментарях хмельничани продовжують жартувати на тему не дуже вдалого, на їхню думку, місця для майбутнього закладу. Цього разу головним конкурентом ресторану швидкого харчування називають магазин “Вінницький”, а головними конкурентами бургерів та картоплі-фрі – відомі у місті пиріжки з цього закладу. А дехто продовжує сумніватися в тому, що McDonald’s у Хмельницькому таки дійсно будують.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter