Новини
Бізнес

Понад 500 платників податків Хмельниччини скористалися перевагами програмних РРО

Головне управління ДПС у Хмельницькій області наголошує, що зареєструвати програмний РРО можна швидко та просто. Відповідний відеоурок розроблено Державною податковою службою України.

Для початку роботи з програмним РРО необхідно, перш за все, отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП) у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. ДПС такі ключі видає безкоштовно.

Потім потрібно встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, який є в наявності. Це може бути комп’ютер, смартфон або планшет. Завантажити програмне забезпечення можна за посиланням.

На офіційному вебпорталі ДПС створено банер «Програмні РРО», який містить актуальну інформацію, пов’язану з ПРРО, включаючи нормативно-правові акти, відеоуроки щодо процедури реєстрації ПРРО, отримання електронних ключів у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС, інструкції щодо заповнення та подання форм, інформаційні повідомлення щодо оновлення версій безкоштовних програмних рішень, контакти відповідальних осіб ДПС, які надають роз’яснення, пов’язані з роботою ПРРО.

На сьогодні перевагами програмних РРО уже скористалися 535 платників податків. Ця статистика свідчить про те, що суб’єкти господарювання розуміють, що перехід на електронні сервіси є більш оптимальним з точки зору витрат часу та фінансових витрат. Це зручно і вигідно.

За матеріалами Управління електронних сервісів ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter