Новини
ДТП

Внаслідок ДТП у Хмельницькому, ймовірно, постраждала дитина (ВІДЕО)

Другий день поспіль у Хмельницькому фіксують дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких діти зазнають травм.

Як повідомляють хмельничани у соцмережах, дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій таксі, ймовірно, збив дитину, сталася сьогодні на вулиці Хотовицького.

На місці події відзняли відео, на якому видно, що дівчинка-школярка дійсно перебуває на проїжджій частині, неподалік пішохідного переходу. Також на місці події є дві машини однієї з міських служб таксі.

Оскільки про факт ДТП повідомили у соцмережах, більш детальну інформацію чекайте згодом та стежте за оновленнями.

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому у мікрорайоні Озерна 63-річний водій автомобіля “ВАЗ” збив 64-річну хмельничанку та її 8-річну онучку, які перетинали проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги була відпущена додому. Дівчинка, попередньо, відбулась кількома синцями, повідомляють у поліції Хмельницької області.

ОНОВЛЕНО: Як повідомила старша інспекторка пресслужби УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк, за попередньою інформацією ДТП з травмованими сталася близько 9 ранку. Водій 1984 року народження, керуючи автомобілем Chrysler, здійснив наїзд на пішохода — 10-річну дівчинку. Дитину госпіталізували. Справою займаються слідчі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter