Новини
Суспільство

У Хмельницькому через припарковані автомобілі “швидка” заблокувала рух транспорту (ФОТО)

У центр міста медики приїхали, аби надати допомогу жінці, якій стало зле. Проте припаркуватися так, аби не заважати іншим учасникам руху, автомобіль екстреної допомоги не зміг.

Вулиця Соборна чи не щодня випробовує на міцність нервову систему водіїв – як громадського, так і приватного транспорту. Мінімум раз на день, а деколи й частіше, крізь абияк припарковані по обидва боки дороги автомобілі не можуть проїхати тролейбуси. Інколи затор вдається ліквідувати швидко, інколи стояння у пробці може затягнутися. Оскільки через Соборну пролягає чимало тролейбусних та автобусних маршрутів, рух транспорту у частині міста, відповідно паралізується також.

Сьогодні причиною транспортного колапсу став автомобіль “швидкої допомоги”. Біля одного з магазинів, розташованих на Соборній, літній жінці стало зле. На місце події прибули патрульні, а згодом з’явилися й медики. І якщо правоохоронцям ще вдалося припаркуватися так, аби не заважати іншим автомобілям, то медикам, які мусили під’їхати якнайближче до місця виклику, довелося зупинятися посеред дороги. Під’їхати до тротуару в автомобіля можливості не було.

На щастя, затримка руху тривала не більше 5 хвилин, проте й за цей час нетерплячі водії встигли і посигналити, і повибігати зі своїх автівок, аби дізнатися причину зупинки.

І, знову ж таки, на щастя, неподалік водієві швидкої вдалося знайти “шпарину” біля тротуару та переставити свій автомобіль так, аби звільнити дорогу для іншого транспорту, після того, як пацієнтці медики та патрульні допомогли зайти всередину автомобіля.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter