Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці надзвичайники вчилися рятувати студентів у гуртожитку

Пожежно-тактичні навчання відбулися днями в одному із гуртожитків Подільського державного аграрно-технічного університету.

Під час тренувань на території гуртожитку № 3 навчального закладу рятувальники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з працівниками відпрацювали усі елементи рятувальних операцій, взаємодії з екстреними службами та персоналом об’єкту на умовній пожежі.

За легендою навчань, у приміщенні сталося перезавантаження електромережі та замикання електропроводки з подальшим загорянням горючих матеріалів в одній із кімнат гуртожитку на 3 поверсі.

Про подію персонал об’єкту повідомив Службу порятунку «101» та невідкладно організували евакуацію мешканців із приміщень гуртожитку. За лічені хвилини прибули рятувальники, які в складі ланок газодимозахисної служби одразу приступили до пошуку людей, котрі не змогли вийти з задимленого приміщення та гасіння умовної пожежі.

Такі тренування дають змогу підвищити злагодженість і правильність дій персоналу об’єкту та рятувальних підрозділів, при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій, – зазначають у рятувальників.

За матеріалами ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter