Новини
Суспільство

На Хмельниччині померли двоє лікарів

Протягом двох днів стало відомо про смерть медиків, які очолювали раніше медичні заклади у Хмельницькому та Полонному.

Про смерть колишнього головного лікаря пологового будинку Віктора Онишка повідомили вчора у соцмережах.

Не вистачає слів, щоб передати смуток, який чорним крилом торкнувся медичних працівників Хмельниччини, залишивши сльози та шок. Нестерпний біль і невимовна туга не покидають нас. Лікар – професіонал, який за свою трудову діяльність, подарував життя тисячам новонародженим малюкам. врятував від страшних хвороб безліч жінок, які завдячують йому своїм життям. Працелюб за натурою в любу лиху годину, він поспішав на поміч жінкам не тільки у нас на Поділлі, його славні справи з вдячністю згадує жіноче населення далекої республіки Конго. Талановитий керівник, справжній, чесний, він ніколи не пасував перед труднощами, завжди йшов вперед до намічених цілей,написала хмельничанка Світлана Івасюк.

Сьогодні ста­ло ві­до­мо про смерть ко­лишнього го­лов­но­го лі­ка­ря Полонської цен­траль­ної район­ної лі­кар­ні Олек­сан­дра Ми­рон­чу­ка.

Найважче лікувати колег та близьких. Наші медики довго боролись за його життя, боровся і він сам, однак хвороба стала занадто важка для його організму, 4 березня його не стало… Все його життя було присвячено медицині. Закінчив медичне училище за фахом фельдшер. В 1986 році після закінчення Київського медичного інституту працював дільничним терапевтом в Понінківській міській лікарні, був чудовим лікарем, гарним діагностом. З 1999 року працював головним лікарем Понінківської міської лікарні, з 2010 до 2014 року – головним лікарем Полонської ЦРЛ ім. Н. С. Говорун. Був гарним господарником, чуйним та добрим до колег, справедливим у своїх діях. Останні кілька років був на заслуженому відпочинку. Адміністрація та колектив КНП “Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Н. С. Говорун” глибоко сумують з приводу смерті колеги та висловлюють щирі співчуття дружині, сину, рідним та друзям, написала Інна Дерманська.

Нагадаємо, вчора у Шепетівці внаслідок захворювання на COVID-19 пішов з життя лікар-стоматолог Павло Єнжієвський.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter