Новини
Суспільство

Шоумен з Хмельницького розповів, чому вакцинувався від COVID-19

Олександр Педан став одним з 5 публічних осіб, яким зробили щеплення індійською вакциною у прямому ефірі. Про своє самопочуття після вакцинації шоумен пообіцяв розповідати у своєму Інстаграмі.

Про те, чому вирішив робити щеплення від COVID-19 вакциною AstraZeneca, виробленою в Індії, Олександр Педан написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Ми з дружиною кілька днів тому вирішили, що будемо щеплюватись та записались у лист очікування у Дії. Згодом мені запропонували стати одним із 5 публічних людей, які будуть щеплюватися у прямому ефірі задля привернення уваги до цієї теми. Я довго зважував, чи це правильно. Бо, звісно, краще, щоб цю вакцину отримали лікарі чи інші люди з групи ризику. Проте вирішив, що моє щеплення буде вкладом у розвінчування міфів, боротьбу з фейками і жовтими ЗМІ,пояснив свою позицію телеведучий.

Публічне щеплення відомих людей влаштували в рамках акції «Щеплення online» на каналі “1+1” вчора, 4 березня під час прямого ефіру суспільно-політичного шоу «Право на владу». Участь в акції взяли п’ять лікарів, співачка Руслана Лижичко, телеведучий Олександр Педан, дворазовий чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук та медична експертка ЮНІСЕФ Катерина Булавінова.

За словами Олександра Педана, індійська вакцина – безпечна.

Її визнав світ, я не знайшов у перевірених джерелах протилежного. І нам усім потрібно берегти себе та шанувати здоров’я оточуючих. Розповідатиму про своє самопочуття надалі у сторіс у своєму Інстаграм. Слідкуйте, – зазначив телеведучий.

Також днями Олександр Педан, який є лідером молодіжного спортивного руху, розповів про своє перше сходження на Говерлу.

Розумію, це дуже дивно, але факт. Уже був на двох 5-тисячниках (Арарат і Казбек), та на найвищій горі Європи – Монблані (4810 м), які вважаються набагато складнішими. Так сталося, що вийшов на Говерлу (2061 м) та гору Петрос (2020 м) в останні дні зими. Вкотре скажу, що наші Карпати недооцінені. Напевно, не робив сходження на Говерлу, бо вважав, що це досить попсово. Туди може вийти кожен і це не є, нібито, перемогою над собою, – написав шоумен.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter