Новини
Кримінал

Поліцейські Шепетівщини розкрили тяжкий злочин менше, ніж за добу

Спільне розпиття спиртного, ревнощі, удар ногою та падіння зі сходів – все це зрештою призвело до того, що 40-річний шепетівчанин від отриманих травм помер у приймальному відділенні місцевої лікарні, а чоловік, який завдав йому смертельних травм, піде під суд.

Повідомлення від медиків “швидкої” про смерть невідомого чоловіка у медичному закладі правоохоронці отримали 6 березня близько 4-ї години ранку. За словами медиків, на голові померлого вони виявили численні забої. Особу чоловіка одразу не встановили, оскільки при ньому не було документів, а “швидку” викликала місцева жителька, яка стверджувала, що померлий – її знайомий, котрий випадково впав.

За фактом події поліцейські розпочали перевірку та встановили особу загиблого, 40-річного шепетівчанина. Оперативно відпрацювали його зв’язки, опитали свідків та затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому. Ним виявився чоловік, 1981 року народження, раніше засуджений за наркозлочини. Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері потерпілий та його кривдник розпивали спиртні напої у будинку їх спільного знайомого. Згодом до них приєдналась дружина власника будинку. Саме через ревнощі до неї зловмисник ударом ноги в груди зіштовхнув потерпілого з бетонних сходинок, від чого той впав та отримав травми голови, несумісні з життям. Після скоєного чоловік втік з місця події, а власниця будинку викликала швидку.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.Працівники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже оголосили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter