Новини
Бізнес

У Хмельницькому розбирають приміщення хлібзаводу

Ще одне старе виробництво має поступитися місцем поки що невідомо чому – чи то черговому житловому комплексу, чи то черговому торговельному центру.

Не встигли вгамуватися пристрасті навколо демонтажу історичної будівлі на розі вулиці Шевченка та Старокостянтинівського шосе, на місці якої планують звести черговий “багатофункціональний комплекс з торговельними площами й офісами”, як хмельничанам підкинули новину. У спільноті Хмельницький Development повідомили:

Ще один хлібзавод розбирають. Хтось може щось знає. Панаса Мирного, – пишуть у соцмережах хмельничани.

Хмельничани традиційно розділилися на два табори. Одні обурюються:

Ще один торговий центр, хоч би один завод побудували.

Інші ж цікавляться:

Навіщо той завод, якщо хліб печуть ледь не в кожному магазині?

Загалом, хмельничани досить часто нарікають на те, що у місті не будують ніякого виробництва, натомість обласний центр щільно забудовують торговельно-офісними спорудами. Хто працюватиме та хто торгуватиме у цих новобудовах, не розказує ніхто. Проте, як кажуть містяни,

Є попит – є пропозиція. На заводи попиту нема. Ніхто не буде будувати те, що йому не вигідно. Будівництво нових об’єктів регулює ринок, а не якийсь дядько, який сидить в міськраді. Бізнес не буде вкладати гроші в те, що ніколи не окупиться.

Тож, очевидно, забудовники, які масово втискають торгово-офісні споруди на кожному вільному клаптику міста, щось знають про перспективи Хмельницького.

Що ж до новобудови, яка, з часом з’явиться на місці колишнього заводу, то хмельничани або припускають, або стверджують, що буде

Перших три поверхи торгівля, наступні 10 – квартири, а балкони над тротуаром. У нас такий загальноміський стиль ))

Що ж до хлібзаводу, то дехто з хмельничан, схоже не дуже за ним шкодує.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter