Новини
Суспільство

У Хмельницькому пасажирок з дітьми продовжують не пускати в автобуси

Попри обіцянки заступника голови Хмельницької міської ради розібратися в ситуації та усунути проблему, мешканкам міста кондуктори так і не дозволяють користуватися громадським транспортом.

Нагадаємо, днями одна з місцевих мешканок записала емоційне відео, в якому розповіла, що її, вагітну, з маленькою дитиною у візочку не пустили у великогабаритний автобус, який курсує за маршрутом №21. За словами жінки, перевізник мотивував таке рішення тим, що за перевезення пасажирів, які стоять в салоні, його може оштрафувати поліція.

З аналогічною ситуацією стикнулися й інші молоді мами, яким також було відмовлено у користуванні громадським транспортом через те, що вони були не самі, а з дітьми.

На ситуацію відреагував заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук, який в обласному центрі опікується питаннями транспорту. Скрін листування з посадовцем однієї з місцевих мешканок оприлюднили у телеграм-каналі Хмельницький LIVE.

Проте, попри обіцянки, проблема з перевезеннями пасажирів з візками, схоже, досі не вирішена. Як зазначають у спільноті, молоду маму в автобус кондуктор знову не пустив. Далі пряма мова:

“Я щиро сподівалась, що конфліктна ситуація з перевезенням дитячих візочків в автобусах владнається. Але ж ні. Сьогодні кондуктор даного автобуса відмовив в проїзді мені з дитиною 2-х років, яка знаходилась у візочку. Чому так? Чому таке ставлення? Це якась маячня. Я мама двох діток. Кожного дня я змушена їхати майже через пів міста, щоб забрати старшу дитину зі школи. Яким чином мені тепер це робити, якщо єдиний зручний транспорт, яким можна доїхати з дитячим візочком, відмовляє в проїзді?”

Тим часом, хмельничани цікавляться:

Цікаво, а інвалідів на візочках теж не беруть?

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter