Новини
Спорт

Хмельницький гвардієць став призером чемпіонату області з класичного пауерліфтингу

Старший стрілець одного з підрозділів військової частини 3053 НГУ старший солдат Віталій Середюк здобув “срібло” на чемпіонаті Хмельницької області з класичного пауерліфтингу, за результатами якого проводився відбір на Чемпіонат України. У змаганнях брали участь спортсмени з усієї Хмельниччини.

Гвардієць військової частини 3053 старший солдат Віталій Середюк, який виступав з вагою 114 кг у ваговій категоріі до 120 кг, з результатами у сумі триборства 660 – 220 (присідання), 150 (жим) та 290 (станова тяга) – посів друге місце та виборов право брати участь у Чемпіонаті України.

Завдячую своїм результатам, в першу чергу, моєму тренеру – майстру спорту України Сергію Франкову, а також – командуванню та побратимам військової частини 3053 Нацгвардії, де служу, за можливість систематичних тренувань з метою покращення наявних та досягнення нових спортивних результатів, за всебічну підтримку та розуміння. Результатом змагань задоволений та маю за честь у найближчому часі представляти нашу область на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу, – зазначив Віталій Середюк.

У військовій частині, своєю чергою, пишаються співслужбовцем-чемпіоном, який регулярно гідно представляє військову частину 3053 НГУ на спортивних майданчиках нашої держави та є взірцем сили, мужності, витривалості та прикладом для наслідування!

Пресофіцер в/ч 3053 НГУ Марина Березюк

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter