Новини
Інфраструктура

Повний пакет послуг з підключення газу мешканці Хмельниччини можуть отримати від професіоналів

На відміну від фірм-одноденок та місцевих «кулібіних», фахівці «Хмельницькгазу» несуть відповідальність за свою роботу та можуть виконати її вчасно, якісно та в повному обсязі. Закінчення опалювального сезону – саме той час, коли варто подбати про безпечне та економне використання блакитного палива.

На сьогодні природний газ залишається найвигіднішим екологічним та найдоступнішим видом палива. Про це свідчить статистика – лише за минулий рік до газових мереж приєдналися та клієнтами «Хмельницькгазу» стали близько тисячі нових об’єктів – 80 багатоповерхівок, а це майже 5 тисяч, сотні підприємств комунально-побутового призначення. Найбільше – у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Старокостянтинові, адже «Хмельницькгаз» надає замовникам повний пакет послуг з будівництва та підключення внутрішньобудинкових та зовнішніх мереж під ключ.

Забудовники, які зводять будинки у Кам’янці-Подільському, більше довіряють підприємству, оскільки воно є ліцензованою організацією, має дозвільні документи на роботи, висококваліфіковані кадри, добре забезпечене матеріальною базою та не має проблем з пуском газу у будинки.  

Всім, хто планує провести індивідуальне опалення, газифікувати приміщення, замінити чи купити котел, колонку, перенести газові прилади, необхідно звернутися у клієнтський простір 104.ua та залишити відповідну заяву. Кожен споживач отримає свого персонального менеджера, який буде супроводжувати на всіх етапах: від проектування – до запуску газу.

У клієнтських просторах для споживачів газу 104.ua можна придбати будь-яке сучасне сертифіковане газове обладнання – від котла до газового сигналізатора чи смарт-системи дистанційної передачі даних.

За кілька тижнів закінчується опалювальний сезон, тож саме час подбати про безпечне та економне використання блакитного палива.

Детальніше у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter