Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому скасують рух тролейбусів в один з мікрорайонів

У четвер, 25 березня, через черговий етап омолодження дерев в обласному центрі протягом шести годин не курсуватимуть тролейбуси у Гречани.

Від 1 до 31 березня у цьому мікрорайоні Хмельницького комунальники системно проводять роботи з омолодження та зрізування аварійних дерев. Цього разу роботи триватимуть з 10.00 до 16.00 на відрізку від вул. Вокзальної до вул. Курчатова. Аби робота комунальників була безпечною, контактну мережу електротранспорту у Гречанах буде знеструмлено, а тролейбуси, відповідно, не курсуватимуть, повідомили у міській раді.

Хмельничани, які, напевно, вже встигли втомитися від періодичних змін графіків руху тролейбусів, а також вважають обрізку дерев, яку виконують хмельницькі комунальники, варварською, відреагували на новину.

Нагадаємо, на початку січня мешканці Хмельницького обурилися омолодженням дерев у парку імені М. Чекмана, яке дехто з містян назвав варварським. Роботу комунальників екологи після дослідження назвали такою, що “призвела до пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту” та пообіцяли передати матеріали перевірки до прокуратури.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter