Новини
Офіційно

Падіння промисловості Хмельниччини триває

Індекс промислової продукції за підсумками двох перших місяців 2021 року в порівнянні з січнем-лютим минулого становив 97,3 відсотка. У добувній промисловості та розробленні кар’єрів випуск продукції проти відповідного періоду зменшився на чотири відсотки.

У переробній промисловості в січні-лютому виробництво продукції зменшилось на одну десяту, у тому числі у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – в 2,3 раза, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів – на 17,5 відсотка, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 17,4, виробництві ґумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 14,3, машинобудуванні – на 8,5, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – на 1,4 відсотка.

Натомість збільшився випуск продукції в текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів на 2,2%, повідомили в Головному управлінні статистики у Хмельницькій області.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря індекс виробництва продукції в порівнянні з січнем–лютим становив 108,9 відсотка.

Автор: Костянтин Зварич

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter