Новини
Суспільство

На Хмельниччині селяни самотужки ремонтують дорогу (ФОТО)

Не дочекавшись реакції влади, до якої неодноразово зверталися з проханнями впорядкувати шлях, мешканці двох сіл на Красилівщині взялися самотужки розв’язувати проблему.

Мешканці сіл Мала Клітна та Волиця Друга, що у межах Красилівської громади у Хмельницькому районі втомилися просити у влади, аби дороги в їхніх населених пунктах зробили придатними для пересування. Тож взялися засипати ями та доводити дорогу до пуття власними силами.

Про проблему та її вирішення розповіли у фейсбук-спільноті Красилівський форум. Там же показали, як дорога, щедро всіяна ямами та вибоїнами, стала бодай трохи придатною для проїзду транспорту.

Небайдужі жителі с. Мала Клітна, Волиця 2 взялися вирішувати проблему з дорогою власноруч. Зрозумівши що численні звернення до нашого керівництва марні, бо вже багато років то і чуєм, що пусті обіцянки, а особливо перед виборами, хлопці своїми силами латають ямки. Таке відчуття що ці села викреслили з карти України назавжди. Суцільний хаос кругом!!!! Хлопці молодці, велика подяка Вам і респект, – емоційно розповідають про проблеми села місцеві мешканці.

Якою була дорога до ремонту, як тривав процес та якою стала дорога після роботи небайдужих селян, показали на фото та відео.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter