Новини
Події

У Хмельницькому власник розважального закладу вивів людей на протест (ВІДЕО)

Власник розважального клубу “СВ” прийшов до Хмельницької міської ради, аби висловити своє незадоволення тим, що в його закладі відключили воду.

Акцію протесту підприємець анонсував на своїй сторінці у Фейсбук, тож і протестувальників, і преси, і просто хмельничан під стінами міськради зібралося чимало.

До протестувальників, які зібралися біля стін адміністративної будівлі, вийшли представники влади. Кожен з учасників акції пояснив своє бачення проблеми.

Фактично дуже довгий період комунальне майно за більше ніж 1400 квадратних метрів не сплачувалася орендна плата. За комунальне майно, про яке чоловік говорить, що нібито йому належить, фактично жодної копійки до міського бюджету не надходило. Частина приміщень є приватними, до яких претензій немає. Велика частина приміщень в незаконний спосіб використовувалася і використовується. На неодноразові звернення реакції підприємця взагалі не було. Тому на сьогодні на приміщення договір оренди розірваний, користувача приміщенням немає. Те, що людина його незаконно використовує, це питання інших органів. Вода відключена в зв’язку з тим, що у тому приміщенні немає орендаря, – пояснив ситуацію заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Віктор Вікарчук так пояснив свою присутність біля міської ради.

Ми збудували нове приміщення площею 7000 квадратних метрів, куди підведена вода. Ми брали пайову участь, платили водоканалу. Тому за нашою адресою підключена вода. 24% – наші. Зараз йдуть судові тяжби по розділенню майна, – встиг прокоментувати Вікарчук.

Проте, як зазначив одразу Микола Ваврищук, поки триває судова тяганина, води у розважальному клубі не буде.

Як розгорталися події під міською радою, дивіться у відео.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter