Новини
Суспільство

У Хмельницькому зник сад та частина фотозони (ФОТО)

Фото залишків двох десятків дерев та порожній майданчик, де ще донедавна розташовувалися букви, з яких складалася назва обласного центру, оприлюднили у соцмережах. І якщо фотозона теоретично може відновитися в іншому вигляді, то чи з’являться нові дерева на місці зрізаних – невідомо.

Так само невідомо, хто та з якої причини зрізав дерева на вулиці Героїв Чорнобиля. Фото того, що ще вчора було садом, а незабаром могло би тішити око містян весняним цвітом, виклали у вайбер-групі Новини Хмельниччини із лаконічним підписом:

Ще вчора був сад.

Судячи зі свіжих залишків тирси на землі, дерева, ймовірно, дійсно зрізали напередодні.

Зниклий сад розташовувався поруч з будівлею Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Як виглядав сад раніше, можна тепер побачити лише на фото.

Зникла і частина фотозони біля Хмельницького ЦУМу на вулиці Проскурівській. Від напису залишилося лише серце та металева конструкція, до якої були прикріплені букви слова “Хмельницький”.

Ця фотозона, нагадаємо, від самого початку свого існування була не досить щасливою на контакти з деякими хмельничанами. Напис “Я люблю Хмельницький” досить довго обговорювали, не дуже схвалюючи його розташування, неодноразово пошкоджували та, відповідно, неодноразово ремонтували.

Встановили цю фотозону силами приватного бізнесу. За його ж кошт і відновлювали. Згодом пристрасті навколо напису втихли, а чимало хмельничан наразі мають фото на згадку саме біля цієї локації.

Чи з’являться нові літери незабаром на звичному місці, дізнаємося згодом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter