Новини
Спорт

Вогнеборець з Хмельницької АЕС здобув «бронзу» на чемпіонаті України

На чемпіонаті України з гирьового спорту, який проходив у столиці наприкінці березня, начальник караулу 7 Державної пожежно-рятувальної частини з охорони Хмельницької АЕС Володимир Касянчук виборов третє місце.

Володимир взяв участь у вправі «гвардійський ривок» або ривок з довільною зміною рук, продемонструвавши свій найкращий результат – 183 підйоми. Лише декілька підйомів не вистачило спортсмену до нормативу майстра спорту України. Це завдання вогнеборець поставив перед собою на наступні змагання.

За словами Володимира Касянчука, конкуренція на чемпіонаті була досить високою,  змагалися представники різних вікових категорій, в тому числі й жінки, які своїм прикладом надихали на нові досягнення.

Наставник призера, майстер спорту міжнародного класу, Аркадій Бухтійчук зазначив надзвичайну працездатність і наполегливість спортсмена у досягненні результатів, а також важливість підтримки спортивних закладів міста первинною профспілковою організацією (ППО) ВП ХАЕС.

Завдяки профспілкам ХАЕС, ми маємо професійний набір спортивного інвентарю з гирьового спорту, який може дати новий поштовх розвитку цьому виду спорту в місті атомників.Сподіваюсь, що мій спортивний успіх допоможе залучити до занять гирьовим спортом молодь Нетішина, – прокоментував Володимир Касянчук.

За матеріалами інформаційного центру ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter