Новини
Городоцька міська

У Городку облаштували Великодню площу

У місті на Хмельниччині з нагоди свята на головному майдані вперше з’явилися яскраві тематичні локації, до створення яких долучилися працівники відділів міської ради та мешканці міста. Зокрема, до оформлення однієї з фотозон долучилися всі діти, які навчають у закладах освіти Городка.

Декоровані арка та віз, писанки – великі і малі, фотозона – протягом трьох днів у центрі Городка тривали роботи, внаслідок яких площа заграла яскравими фарбами, подарувавши святковий настрій дорослим та малим містянам.

При вході на площу встановили декоровану арку, прикрашену квітами та великодньою символікою.

Великодній кошик та все, що в ньому зібране, розмальовували викладачі та вихованці Городоцької дитячої художньої школи. Паски та писанки виготовив городоцький художник Олег Кейзер.

На Великодній площі також можна побачити відмінності між писанками, які традиційно розписують до свята у кожному регіоні України.

На писанковому дереві – 1999 писанок. Саме стільки учнів у закладах освіти Городка. Тож до прикрашання цієї святкової локації долучилися всі школярі міста.

Старий віз багато років стояв у сквері імені Сергія Виноградського. Відреставрували, пофарбували та прикрасили петриківським розписом його працівники відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради.

Долучилися до оформлення Великодньої площі і працівники Городоцької міської ради, створивши ось таку святкову фотозону.

Зайчики та курчатка – для найменших мешканців Городоцької громади. Оформленням фігурок займалися вихованці дитячої художньої школи, будинку дитячої творчості та працівники будинку культури.

Детальніше про облаштування Великодньої площі журналістам сайту Городок.City розповіла секретарка Городоцької міської ради Олена Гріх.

За матеріалами Городок.Сіty. Фото – Маріанна Шкаврон.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter