Новини
Кримінал

У Хмельницькому взяли під варту вимагачів

Чоловікам, які вимагали у хмельничанина чималу суму коштів, оголосили про підозру за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України. Хмельницький міськрайонний суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Двоє осіб, який затримали внаслідок проведеної спецоперації, протягом декількох місяців займалися тим, що погрожували насильством та знищенням майна мешканцю Хмельницького, в якого з надуманих підстав вимагали 100 тисяч гривень. Цю суму чоловікові наказали перерахувати на банківський рахунок. Після того, як частина коштів було перераховано, зловмисників затримали.

Під час проведення санкціонованого обшуку в гаражі одного із затриманих поліцейські вилучили чималу кількість канабісу, синтетичні наркотики, а також обладнання для їх виготовлення. Усі предмети та речовини направили на експертизу.

Затриманим оголосили про підозру за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України – вимагання. Хмельницький міськрайонний суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. За фактом виявлення наркотичних засобів також відкрили кримінальне провадження. Підозру буде оголошено після отримання результатів експертиз.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter