Новини
Спорт

Працівник Хмельницької АЕС переміг на відкритому чемпіонаті ВПА Україна

Перше місце Відкритого чемпіонату ВПА Україна у дисципліні станова тяга здобув інженер-дефектоскопіст відділу контролю металу Хмельницької АЕС Сергій Козловський.

11-й Відкритий чемпіонат ВПА Україна проходив 3-4 квітня у Луцьку. На змагання з’їхались спортсмени з різних міст України. Проводились вони з таких дисциплін, як пауерліфтинг, жим штанги лежачи, станова тяга, push & pull, strict curl та багатоповторний жим.

Нетішинець Сергій Козловський гідно представив місто атомників у дисципліні станова тяга у ваговій категорії 110 кг, віковій – submasters 33-39. Із результатом 287,50 кг він виконав класифікацію майстра спорту міжнародного класу ВПА Україна.

Сергій знаний у світі спорту і як триразовий переможець богатирських ігор серед працівників Атомпрофспілки 2011-2013 років. Після тривалої паузи у професійному спорті важкоатлет повернувся, щоб нагадати про себе і здійснити одну із мрій – виконати норматив майстра спорту міжнародного класу.

Підготовка до відповідних змагань була досить складною, але завдячуючи професіоналізму наставника, МСМК Аркадія Бухтійчука, за порівняно невеликий термін Сергій зумів досягти мети, виконавши норматив і посівши перше місце.

Своїм результатом спортсмен також завдячує підтримці дружини і синочка – маленького мотиватора. Зазначимо, що і батько спортсмена, колишній працівник Хмельницької АЕС Олександр Козловський свого часу був чемпіоном Рівненської області зі штовхання ядра.

Серед найближчих планів важкоатлета – виконання нормативу майстра спорту міжнародного класу ще в одній дисципліні – присіданні зі штангою.

За матеріалами інформаційного центру ВП “Хмельницька АЕС

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter