Новини
ДТП

У Хмельницькому затримали водія, підозрюваного у скоєнні летальної ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув пішохід, трапилася днями на околиці Хмельницького. Водія, який ймовірно збив людину та зник з місця автопригоди, поліцейські оперативно розшукали.

Про дорожньо-транспортну пригоду спочатку повідомили у соцмережах. Водії, які проїздили повз місце події, зафіксували на відео пів десятка автівок, в тому числі три автомобілі правоохоронців.

Маємо непідтверджену інформацію, що поліцейські розшукують водія, який збив людину і втік, – написали у коментарі до відео.

Як повідомили у правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Болохівській в обласному центрі 3 квітня. Близько першої години ночі на узбіччі дороги виявили мертвого чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для наслідків ДТП. Також поблизу знайшли уламки автомобільного скла.

Тіло загиблого пішохода, 41-річного мешканця села Малашівці, направили на судово-медичну експертизу.

Автомобіль з характерними ушкодженнями правоохоронці оперативно розшукали. Водієм, який ймовірно спричинив ДТП з летальними наслідками, виявився хмельничанин-таксист.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Обставини події встановлюються, повідомляють в поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter