Новини
Події

Поліцейські Хмельницького району отримали техніку з-за кордону

Оргтехніку, яка допоможе покращити роботу превентивного блоку Хмельницького районного управління поліції, зокрема, підрозділів превентивної комунікації та дитячих поліцейських, передали правоохоронцям представники Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.

Впродовж останніх п’яти років поліція Хмельниччини тісно співпрацює з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні. Представники КМЄС регулярно проводять тренінги для представників різних підрозділів поліції області.

Ми не намагаємось розказати українським поліцейським, як вони мають працювати. Ми ділимося досвідом наших країн, розповідаємо про свої помилки, щоб ваші правоохоронці їх не повторювали, – наголосила представниця Консультативної місії Європейського Союзу Ніна Пельконен.

Що до техніки, то це теж уже далеко не перша допомога ГУНП в Хмельницькій області з боку КМЄС. Раніше її від місії отримували експерти, підрозділи дізнання, тренінговий центр та інші підрозділи.

Вчора ж представники місії передали техніку очільнику Хмельницького районного управління поліції Василю Птащуку.

Техніка призначена для покращення та оптимізації роботи підрозділів превентивного напрямку. Це дозволить їм тісніше співпрацювати з населенням і впроваджувати принципи community policing, – прокоментувала Ніна Пельконен.

Начальник Хмельницького районного управління поліції Василь Птащук подякував представникам Консультативної місії Європейського Союзу за постійну підтримку в реформуванні та покращенні роботи поліції Хмельниччини.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter