Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відклали завершення опалювального сезону

Через зміну погодних умов та похолодання ні в будинках, ні в школах, ні в медустановах обласного центру опалення поки що не вимикатимуть. Якщо погода дозволить, опалювальний сезон вибірково можуть завершити з понеділка. Тим часом в освітніх закладах Кам’янця його уже припинили.

Традиційно опалювальний сезон у Хмельницькому завершується на початку квітня. Звісно, якщо погода цьому сприяє і середньодобова температура повітря не опускається нижче 8 градусів тепла протягом трьох днів. 

«Ми планували завершити опалювальний сезон цього тижня. Але прогноз погоди змінився й настало різке похолодання. Тому до понеділка точно подаватимемо тепло», – повідомив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

За попередніми прогнозами, з понеділка, 12 квітня, температура повітря може сягнути 14-15 градусів вище нуля. Якщо прогнози справдяться, то опалювальний сезон в обласному центрі завершають цього дня. Проте, як зауважив міський голова, за потреби, тепло надалі отримуватимуть медичні заклади.

У Кам’янці-Подільському опалювальний сезон у навчальних закладах припинили ще 7 квітня. Як повідомили у міській раді, таке рішення було прийнято у зв’язку з карантином та для ефективного використання енергоносіїв.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter